Alle projecten

Luchtscheiders

Een volledig in eigen huis ontwikkelde en geproduceerde luchtafscheider.

De verschillende modellen van de MFE Zephyr-luchtafscheider worden gebruikt als afzonderlijke luchtafscheiders, welke de voedingsfractie in twee deelstromen scheidt: een zware fractie en lichte fractie.

Door de modulaire opbouw kunnen we een op maat gemaakte installatie aanbieden, dat is afgestemd op uw wensen met betrekking tot de kwaliteit en zuiverheid van het sorteerproces.

De MFE Zephyr AirSeparator is een complete machine inclusief ventilator, filterdoos, kleppen, buizen, accessoires en een besturingseenheid. Het is mogelijk om de regeleenheid weg te laten wanneer de AirSeparator wordt
geïnstalleerd in een afvalscheidingsinstallatie met centrale controlekamer.

Zeer winstgevende investerings- en onderhoudskosten vanwege het gebruik van componenten van hoge kwaliteit en een hoge mate van standaardisatie. Graag willen we een afspraak maken om uw specifieke wensen te transformeren naar de beste oplossing. Hiermee willen we ervoor zorgen dat uw investering winstgevend wordt. Wij zijn de juiste partner om met een goed advies en een onderhoudsplan te komen, voor uw operationele kosten, in de juiste verhouding, met een optimale beschikbaarheid van uw installatie.