Kwaliteit op maat

Ons motto is: “Waarde creëren voor klanten door nieuwe ideeën om te zetten in actie”.

Machinefabriek Emmen B.V. is een dynamisch metaalbewerkingsbedrijf met circa 70 medewerkers. De afgelopen jaren hebben we onze sporen verdiend in de metaalindustrie met allround constructiewerk, machinebouw, apparatenbouw, onderhoud en reparatie.

Er wordt regelmatig in het machinepark geïnvesteerd om in te kunnen spelen op de veranderende behoeften en nieuwe ontwikkelingen in de markt. Mede door dit machinepark kunnen we nagenoeg alle opdrachtgevers van dienst zijn. We investeren overigens niet alleen in machines maar ook in automatisering en vooral in onze mensen. D.m.v. interne en externe cursussen wordt de vakopleiding aangevuld.

In House

Metaalbewerking in de breedste zin van het woord, daarvoor kunt u bij Machinefabriek Emmen terecht. Wij zijn specialist in het verwerken van staal, variërend van componenten voor de recyclingmarkt en algemene machinebouw tot bruggen en sluizen.  Naast productie of montage nemen we u desgewenst ook ontwerp, engineering onderhoud of inspectie uit handen. 

Machinefabriek Emmen voert alle voorkomende engineeringswerkzaamheden zelf uit. Onze engineers beschikken over een ruime ervaring in de hiervoor genoemde disciplines. We werken met de nieuwste 3D, CAD en Cam software. Verder kan het krachtenspel op onderdelen gesimuleerd worden en het ontwerp voor productie en toepassing kritisch worden beoordeeld met de Eindige Elementen Methode (EEM). Machinefabriek Emmen is tevens uw partner als het gaat om Reverse Engineering voor onderdelen van machines of installaties.


Machinelijst

 

Service & onderhoud

Voor calamiteiten of storingen kunt u altijd onze eigen onderhoudsdienst bellen. Met een moderne, goed uitgeruste werkplaats en een uitgebreid team van professionals gaan we flexibel en klantgericht voor u aan de slag. Wij denken niet in problemen maar in oplossingen. Of het nu om staal, roestvaststaal, aluminium of composiet gaat, Machinefabriek Emmen heeft als totaal oplosser altijd een passende oplossing voor uw vraag. Ons motto is dan ook: “Innovatief denken en doen”.

Machinefabriek Emmen beschikt over een eigen onderhouds- en storingsdienst en kan zich beroepen op zeer vakbekwame mensen in alle disciplines.  Contactpersoon is Alexander Struik. U kunt ons bereiken op het storingsnummer: 06-83522723.

 

Certificering

Kwaliteit, Arbeidsomstandigheden en Milieu (KAM) zijn essentiële aspecten bij de uitvoering van ons werk. Het KAM beleid is daarom geïntegreerd in het algemene beleid van Machinefabriek Emmen.

Het kwaliteitssysteem en de implementatie ervan zijn gecertificeerd op basis van EN ISO 9001:2015. Het Arbosysteem voldoet aan de Arbowet en is op basis van de VCA** versie 2017/6.0 gecertificeerd.

Machinefabriek Emmen is ook gecertificeerd volgens de volgende normen; EN 1090-1 EXC-4, 1090-2 EXC-4, EN-ISO 3834-2.

Machinefabriek Emmen is tevens in bezit de door Lloyds Register uitgegeven overstempelbevoegdheid.

Machinefabriek Emmen beschikt ook over het certificaat Safety Culture Ladder Trede 3.

 

Bekijk onze certificeringen

Verenigd in staal: GB Steel Group

Machinefabriek Emmen, Kampstaal staalbouw, Kamplacon dak- en wandconstructies, Nauta Heeg staalbouwVossebelt kippers en containers: vijf unieke bedrijven met bijzondere expertise in staal. Verenigd, waardoor ieder bedrijf een betrouwbare partner is. En zeer flexibel door snel te schakelen binnen de groep.

MF EMMEN

Contact

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op.

MF Emmen B.V.

Phileas Foggstraat 35

7825 AK Emmen

 

 

T +31 (0)591 630 888

KvK 04084058

E info@mfemmen.com