Infratechniek

Bruggen, sluizen, stuwen en gemalen, daarvoor kunt u bij Machinefabriek Emmen terecht. Variërend van onder andere afsluitbroominstallaties tot (nood)bruggen, en bewegingswerken. Bij Machinefabriek Emmen heeft u alle disciplines in een hand van ontwerp, engineering en produceren tot montage. Desgewenst nemen we ook het onderhoud of inspecties voor u uit handen.

 

Meer over Infratechniek

Recycling technologie

Afval heeft een economische waarde, mits het op een effectieve manier gescheiden kan worden in bruikbare grondstoffen. Machinefabriek Emmen heeft de kennis, de ideeën, de ervaring en de middelen om dit te realiseren. Voor veel nationale, en voor een groeiend aantal internationale klanten hebben we afvalscheidingsinstallaties ontwikkeld en geleverd. Daarnaast leveren we ook losse componenten.

Meer over Recycling technologie

Industrie

Machinebouw Machinefabriek Emmen beschikt over een uitgebreid en modern machinepark met als doel hoogwaardige producten te produceren met een goede kwaliteit prijsverhouding. Hierin investeert Machinefabriek Emmen met regelmaat om in te kunnen spelen op de veranderde behoeften en nieuwe ontwikkelingen in de markt.

 

Meer over industrie

Verenigd in staal: GB Steel Group

Machinefabriek Emmen, Kampstaal staalbouw, Kamplacon dak- en wandconstructies, Nauta Heeg staalbouwVossebelt kippers en containers: vijf unieke bedrijven met bijzondere expertise in staal. Verenigd, waardoor ieder bedrijf een betrouwbare partner is. En zeer flexibel door snel te schakelen binnen de groep.

GB Steel Group

Contact

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op.

MF Emmen B.V.

Phileas Foggstraat 35

7825 AK Emmen

 

 

T +31 (0)591 630 888

KvK 04084058

E info@mfemmen.com