Alle nieuwsberichten

Beursseizoen 2022 – Machinefabriek Emmen

Wat een ontzettend goed nieuws! Na een aantal corona jaren kunnen de vakbeurzen weer als vanouds doorgaan. Wij kijken uit naar het komende beursseizoen en hebben er alle vertrouwen in u weer te kunnen ontmoeten op één van de volgende beurzen.
Machinefabriek Emmen is aanwezig bij de IFAT München, PRS Europe en de vakbeurs Recycling.

IFAT MUNCHEN

Op 30 Mei t/m 03 Juni trappen wij het beursseizoen af met IFAT München, de vakbeurs voor water-, riolerings- afval- en grondstoffenbeheer. Wij vertellen u graag welke voordelen onze nieuwe technologische innovaties hebben op het gebied van milieu. Wij ontmoeten u graag in hal B – 5, stand 104.

PRS EUROPE

Ook zijn we verheugd dat de PRS EUROPE weer plaats mag vinden op 22 & 23 Juni in de RAI Amsterdam. De plastic recycling bijeenkomst waar de grootste namen op het gebied van gerecyclede materialen, recyclingmachines en -services de nieuwste innovaties uit de branche tonen. Breng zeker een bezoek aan onze stand. U kunt ons vinden in hal J, stand 15.

Vakbeurs Recycling

Op 15, 16 & 17 November bent u van harte welkom bij de Vakbeurs Recycling in de evenementenhal te Gorinchem. De nationale vakbeurs voor recyclingtechnieken en afvalmanagement. Machinefabriek Emmen is hier wederom aanwezig, wij kijken er naar uit u te mogen ontmoeten in onze stand, Hal C, stand 124.

Benieuwd wat wij voor innovatieve recyclingtechnologieën maken bij Machinefabriek Emmen, neem dan gerust een kijkje op recycling pagina.

Dit is een nieuwsbericht van: