Recent opgeleverde constructies en nog lopende projecten: hier laten we u zien waar wij goed in zijn.

02 november 2023

Boogbrug Geesbrug

In opdracht van de Gemeente Coevorden werken wij aan het herstel van de fiets-voetgangers boogbrug te Geesbrug. Om de levensduur van de boogbrug te verlengen is Machinefabriek Emmen aangesteld om groot onderhoud aan de brug te verrichten.

20 oktober 2023

Kerkbrug Nieuw-Amsterdam

Voor Provincie Drenthe werken we aan de renovatie van de kerkbrug gelegen in Nieuw-Amsterdam. In een tijdsbestek van een ruime maand realiseren wij de demontage, renovatie en montage van de brug.

20 juli 2023

Uitbreiding spuicomplex afsluitdijk!

Voor het waarborgen van de afvoercapaciteit op de afsluitdijk worden er spui- en pompcapaciteiten gerealiseerd. MF Emmen produceert hiervoor de RVS geleideplaten.

20 april 2023

Klapbrug Bedum

In opdracht van Provincie Groningen hebben wij de klapbrug gerealiseerd, welke onderdeel is van de nieuwe ontsluitingsweg aan de oostkant van Bedum. De ontsluitingsweg moet gaan zorgen voor een veiligere dorpskern.

06 juli 2022

Bruggen Bourtange

In het pittoreske dorpje Bourtange gelegen vlakbij de Duitse grens werken wij aan de restauratie van een 7-tal bruggen. De bruggen dienen hun authentieke en historische uiterlijk te behouden.

13 april 2021

Renovatie Brug Follega

In opdracht van Provincie Fryslân voeren wij samen met Nauta Heeg renovatie werkzaamheden uit aan brug Follega.

Contact

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op.

MF Emmen B.V.

Phileas Foggstraat 35

7825 AK Emmen

 

 

T +31 (0)591 630 888

KvK 04084058

E info@mfemmen.com